Mijn verhaal

Over mij

In juni 2007 heb ik mijn diploma schoonheidsspecialiste behaald en in december 2010 mijn allround kappers diploma. Na mijn opleidingen heb ik bij diverse salons gewerkt als schoonheidsspecialiste en kapster. Na een aantal jaar besloot ik een andere weg in te slaan en heb ik als persoonlijk assistent en au pair gewerkt, gecombineerd met een rol als cosmetica adviseur op Schiphol. Na al deze ervaringen ben ik erachter gekomen dat mijn passie toch in de beauty ligt en ben ik voor mijzelf begonnen als schoonheidsspecialiste om mijn liefde voor het vak weer in de praktijk te brengen.

Werken met mensen en met heerlijke producten mijn klanten verwennen; dat is waar ik me mee bezig wil houden. Mijn doel is om mensen op weg te helpen naar het krijgen en behouden van een gezonde en mooie huid. Het goed verzorgen van de huid, in combinatie met rust en ontspanning geeft de huid glans en een mooie natuurlijke uitstraling. Door middel van speciale technieken en producten zet ik de huid aan het werk zodat huidveroudering wordt vertraagd en de huid verbeterd wordt. Iedere huid is anders en verdient een persoonlijke aanpak.

Ik werk met het merk Sothys. Sothys staat al 70 jaar voor knowhow, innoviteit en kwalitatief hoogwaardige concepten op het gebied van huidverzorging zowel voor de man als de vrouw. Sothys biedt een verzorgd, fris en stralend uiterlijk, wat zelfvertrouwen geeft en van grote waarde is om zich prettig te voelen. Ook verkoop ik Sothys producten voor thuisgebruik. Bij de gezichtsbehandelingen van Sothys werk ik met producten die vele malen sterker zijn dan de producten voor thuisgebruik. De thuisproducten verlengen en ondersteunen de resultaten van de gezichtsbehandelingen. Het is daarom belangrijk om ook thuis gebruik te maken van de producten van Sothys. Zo werken we samen aan een mooie, frisse en stralende huid.